Leskovac: Hapšenje zbog slučaja mučenja

Izvor: B92, 11.Dec.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Hapšenje zbog slučaja mučenja

Leskovac -- Leskovačka policija uhapsila S. Đ. (27) i M. M. (26) iz Leskovca, zbog sumnje da su tukli i pretili jednom 47-godišnjem muškarcu.

Sumnja se da su oni 4. decembra na prevaru automobilom odvezli 47-godišnjeg muškarca do sela Manojlovac gde su ga tukli i pretili mu. Na teret im se stavlja da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopšteno je iz PU Leskovac.

Oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu, na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Leskovčani pretili sugrađaninu, pa ga tukli

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019

Zbog sumnje da su 47-godišnjeg muškarca najpre kolima na prevaru odvezli do obližnjeg sela Manojlovce, a potom mu pretili i tukli ga, uhapšena su dvojica muškaraca iz Leskovca...Incident se dogodio 4. decembra, kažu u policiji, a za krivično delo zlostavljanje i mučenje terete se 27-godišnji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.