Izvor: JUGpress.com, 18.Apr.2024, 21:08

“Lepota odricanja“ Miloša G. Perovića

LESKOVAC-MEDVEĐA

Održana je promocija zbirke pesama „Lepota odricanja“ autora Miloša G. Perovića (1990.), koji je ponikao među potomcima doseljenika iz Crne Gore i drugih dinarskih krajeva na razvođu reka Laba i Jablanice, gde se dodiruju dva specifična predela: Malo Kosovo (opština Podujevo) i Gornja Jablanica (opština Medveđa).

Ovo je njegova prva pesnička zbirka koja verno izražava sve faze i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << teme njegovog stvaralaštva poslednjih desetak godina. Po struci saobraćajni inženjer, a živi i radi u Medveđi. O knjizi su govorili Dr Miloš Luković, prof. Živko Kulić i Jeromonah Pajsije. (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.