Legalnost pod znakom pitanja zbog Gojka Veličkovića

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2017, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legalnost pod znakom pitanja zbog Gojka Veličkovića

Skupština Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga i u usvojeni statut su nelegalni zbog prisustva predsednika KMF – Leskovac Gojka Veličkovića, saopštio je Dragan Miljković, član Skupštine FSJO i predsednik OFS Lebana.

Gojko Veličković nije čan skupštine po Statutu, tako da nije imao pravo da glasa, objašnjava Miljković u saopštenju.

Tek posle izglasavanja novog  Statuta >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << FSJO i stupanja na snagu istog i verifikacije mandata postaje punopravni član Skupštine sa pravom glasanja  i odlučivanja”, dodaje se.

Miljković tvrdi da je na njegovu konstataciju da je FS RIS izjednačio okruge po broju delegate, od predsednika FS JO Dragana Stoiljkovića dobio je odgovor da je ta odluka nakradna i da ništa nevalja kao i sam Statut FS RIS-a.

S obzirom da je predsednik FS JO Dragan Stoiljković kao i ja, član Skuptine  FS RIS-a, odlično znam da se na samoj Skupštini nije oglasio da kritikuje pomenuti  Statut”, dodao je član skupštine FSJO iz Lebana.

Izvršni Odbor OFS Lebane održaće sednicu i doneće odluku o postupcima vezanih za trenutnu situaciju u FS JO.

Ovo je moj lični stav i zapažanja kao predsednika OGS Lebana i smatarm da sam potpuno upravu. Verujem da će me i Izvršni odbor OFS Lebana podržati u tome”, saopštava Miljković .

Vukašin Stevanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.