Izvor: JUGpress.com, 22.Jun.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledamus : Koncert Muzicke skole

LESKOVAC

Po tradiciji, Muzička škola „Stanislav Binički“, povodom Dana škole i svetskog Dana muzike organizovala je koncert učenika čime je biti svečano završen ovogodišnji Muzički festival LEDAMUS 2018 – Leskovački dani muzike. Koncert je održan u Narodnom pozorištu. Publika je imala prilike da vidi tridesetak najboljih učenika ove škole koji su u ovoj školskoj godini osvojili 118 nagrada.

Direktorka škole Biljana Miljković kaže da sve >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ove nagrade dovoljno govore koliko su učenici, ali i njihovi profesori u ovoj godini bili vredni.

„Svi smo se trudili da ovu godinu iznesemo što kvalitetnije. To se i videlo na sceni pozorišta, puno učesnika, puno nagrađenih takmičara i zbog toga je koncert i trajao malo duže, jer nam je želja bila da svima damo prostor da pokažu šta su ove godine naučili.“

Pre nastupa učenicima su podeljene diplome za ostvarene plasmane na republičkim takmičenjima.

(Fotografija is arhive JUGpressa)

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.