Lažni vlasnici stana uzeli 10.000 evra za kaparu

Izvor: juGmedia, 04.Jun.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni vlasnici stana uzeli 10.000 evra za kaparu

Leskovčani N.R. (34) i M.V. (37) uhapšeni su zbog sumnje das u se lažno predstvljali kao vlasnici stana i od Leskovčanke uzeli kaparu od 10.000 evra.

Kako se navodi u saopštenju MUP Srbije, obi se terete da da su u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, lažnim prikazivanjem da je prvoosumnjičeni vlasnik i prodavac trosobnog stana u Leskovcu, doveli u zabludu oštećenu.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Nevin sam, policija je pogrešno razumela

Izvor: juGmedia, 05.Jun.2018, 14:25

Leskovčanin M.V. (36) koga policija kao drugoosumnjičenog sumnjiči da je lažnim prikazivanjem hteo sebi da pribavi protivpravnu korist, kaže za Jugmediu da je informacija iz policijskog saopštenja netačna i da je u celoj priči – nevin...M.V. je prvi Leskovčanin koji je tražio demantovanje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.