Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2023, 08:17

Ladovčani čvrsto čuvaju čelnu poziciju

LESKOVAC-VLASOTINCE

Vrh tabele Međuopštinske lige od početka sezone skoro da je istovetan. Progres iz Ladovice, koji je od početka sezone zaseo na prvom mestu, ne želi da bilo kome prepusti lidersku poziciju. Ekipa šefa struke Jovana Tasića bez većih napora, sigurnom i efikasnom igrom sa 1:4 savladala je u Bratmilovcu domaće Bratstvo, dok je drugoplasirani Moravac u Pečenjevcu na svom bunjištu sa 3:0 savladao ekipu Velikog Trnjana.

Izgleda da se na jugoistoku >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srbije igra napadački i da strelci terorišu odbrane svojih rivala. Ili su odbrane slabe i ne pružaju puno otpora igračima suparničke ekipe. U ovom kolu mreže golmana zatresle su se u 42 navrata, što je u proseku 5,25 golova po jednoj utakmici. (kraj) VS/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.