Izvor: JUGpress.com, 07.Apr.2024, 08:56

Laboratorijski i kardiloški pregledi danas u Domu zdravlja

LESKOVAC
Preventivni pregledi se organizuju danas, u nedelju 7.4.2024.g. u laboratoriji Doma zdravlja Leskovac i oni podrazumevaju određivanje nivoa glukoze, triglicerida i holsterola u krvi. Građani će moći da urade i kardiološke preglede, EKG i merenje krvnog pritiska u interenističkoj ambulanti OB Leskovac koja se nalazi na 2. spratu Doma zdravlja Leskovac.
Zakazivnje nije potrebno, dovoljno je samo da se jave u ustanovu od 8 do 16 časova. (kraj LJS/SA
I ovo Vam može biti interesantno...

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Na preventivnim pregledima u Vranju 49 osoba

Izvor: JUGpress.com, 07.Apr.2024

VRANJE..Osamnaest građana i građanki danas je, na preventivnim pregledima u Zdravstvenom centru Vranje, uradili su određivanje nivoa glukoze, triglicerida i holesterola u krvi pregledano je 18 građana...Građani su danas takođe, u periodu od 8 do 16 časova mogli da urade i kardiološke preglede,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.