Izvor: JUGpress.com, 21.Mar.2024, 20:56

LKC predstavio mlade pesnike Leskovca

LESKOVAC
Povodom Međunarodnog dana poezije Leskovački kulturni centar organizovao je program „Mladi pesnici Leskovca“. Radi se o javnom pozivu koji je ova ustanova uputila mladim leskovačkim pesnicima starim između 15 i 25 godina da se jave i predstave svoju poeziju. Cilj je bio da se javnosti oni predstave, kao i da se ukaže na značaj čitanja, pisanja i objavljivanja poezije.
„Na poziv se javilo 17 mladih ljudi, što je bilo iznad naših očekivanja. Zadovoljni smo kako je sve proteklo, svako od učesnika je dao poseban doprinos. Kao ustanova smo uvek tu da mladim i kreativnim ljudima budemo vetar u leđa za dalji rad. Njihove pesme smo...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.