Izvor: JUGpress.com, 14.Apr.2021, 23:05

LKC nabavio novu opremu

LESKOVAC

Leskovački kulturni centar je nabavio najmoderniju digitalnu opremu i spremno očekuje sugrađane svih generacija. Ova ustanova kulture nedavno je dobila interaktivnu tablu na kojoj svi prisutni mogu da u digitalnom formatu pogledaju brojne izložbe i upute se u rad centra, zatim VR (virtuelna realnost) naočare koje manipulišu mozgom i čovek ima osećaj da se nalazi u virtuelnom svetu, pomažu da se vide izložbe i mesta na koja se trenutno ne može zbog virusa korona, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kao i novu LED rasvetu i ozvučenje, novi digitalni klavir, kao i najmodernije ozvučenje i led rasveta.

Sanja Conić, direktorka Leskovačkog kulturnog centra, veruje da će nova oprema kvalitativno doprineti realizaciji planiranih aktivnosti i manifestacija, kako ove, tako i ostalih ustanova kulture u gradu.

„Svega ovoga ne bi bilo da nije odlične saradnje koju imamo sa lokalnom samoupravom i koja redovno izlazi u susret zaposlenima u ovoj oblasti, što je Leskovac zaista učinilo gradom kulture.“

Pomoćnica gradonačelnika Andrijana Vasić naglasila je da je protekla godina iz korena izmenila živote i navike svih nas.

„Leskovački kulturni centar brzo se prilagodio novonastaloj situaciji, učinivši svoje sadržaje dostupnim putem digitalnih medija i savremenih tehnologija. Tako, silom prilika, zatvoreni u svojim domovima, nismo ostali uskraćeni ni za izložbe, niti za filmske projekcije, retrospektive značajnih manifestacija iz proteklih godina, onlajn radonice. Zbog toga, entuzijazam zaposlenih u ovoj ustanovi kulture, na čelu sa direktorkom, zaslužuje sve pohvale.“

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.