LESKOVAČKI STOLAR POKLONIO KREVECE PRVOROĐENIM BEBAMA

Izvor: Kurir, 03.Jan.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LESKOVAČKI STOLAR POKLONIO KREVECE PRVOROĐENIM BEBAMA

Prva beba došla je na svet dva minuta posle ponoći, druga tri minuta kasnije, a treća posle nekoliko sati

LESKOVAC - Predstavnici Grada Leskovca uručili su u porodilištu majkama tri prvorođene ovogodišnje bebe poklone vrednosti od po 60.000 dinara, a jedan stolar im je poklonio krevetiće.

Poklon pakete uručile su načelnica društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << delatnosti Marina Ljubisavljević i direktorka Centra za socijalni rad Snežana Milojković, a krevetiće vlasnik stolarske zanatske radnje Stanko Nikolić iz Leskovca. Nikolić već 13 godina poklanja krevetiće iz svoje radionice prvorođenoj deci u leskovačkom porodilištu.

Prva beba došla je na svet dva minuta posle ulaska u Novu godinu, druga tri minuta kasnije, a treća nekoliko sati kasnije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Predsednik opštine Negotin uručio poklon prvorođenoj bebi u 2012. godini

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Jan.2012, 11:12

Godina beba i nova 2012. dočekana je u veselju i radosti i u porodilištu negotinske bolnice. Pet sati i 20 minuta posle ponoći oglasila se prvorođena beba u Negotinu.. Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.