LESKOVAČKA LEPOTICA: Delegacija FSS obišla stadion Dubočica

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 17:18

LESKOVAČKA LEPOTICA: Delegacija FSS obišla stadion "Dubočica"

Čeka se međunarodna licenca.

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, koju su činili potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, selektor Dragan Stojković i direktor reprezentacije Stevan Stojanović, obišla je danas stadion "Dubočica" u Leskovcu i izrazila sreću i zadovoljstvo što je Srbija dobila jedan moderan i funkcionalan fudbalski objekat po najvišim standardima UEFA, saopštio je FSS.

 - U društvu gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Leskovca Gorana Cvetanovića i potpredsednika FS Regiona istočne Srbije Vladana Gašića, članovi naše delegacije imali su priliku da obiđu sve važne strukture 'leskovačke lepotice' (svlačionice, tribine, VIP i medijsku ložu, prostor za snimanje i implementaciju VAR tehnologije) i da se uvere u idealne uslove na stadionu čije je zvanično otvaranje planirano za drugu polovinu maja - navodi se u saopštenju FSS.

Inspekciju objekta u Leskovcu pre nekoliko dana izvršila je i komisija FSS za stadione i igrališta na čelu sa Nebojšom Ivkovićem.

 - Njihova pozitivna ocena garantuje da će stadion u Leskovcu dobiti međunarodnu licencu i steći pravo da organizuje utakmice najviše međunarodne kategorije. Raduju i pozitivni utisci selektora Stojkovića i direktora Stojanovića, s obzirom na ideju Saveza da naša A reprezentacija jednu od utakmica u jesenjem ciklusu kvalifikacija za EP odigra upravo u Leskovcu - zaključuje se u saopštenju FSS.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.