LESKOVAC SE DANAS SETIO KRVAVOG JULA 2002: Tihi momak Čeda tog dana ubio je SEDMORO LJUDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 19:05

LESKOVAC SE DANAS SETIO KRVAVOG JULA 2002: Tihi momak Čeda tog dana ubio je SEDMORO LJUDI

Na kraju presudio sebi

U Leskovcu se danas dogodila porodična tragedija u kojoj su ubijeni muškarac, žena i dve devojčice.

Sumnja se da je zločin počinio sin ubijenog koji je priveden nakon zločina. Prema navodima svedoka zločin je počinjen hladnim oružjem, a pretpostavlja se da je u pitanju sekira.

Međutim, ovo nije najjeziviji zločin koji je zadesio ovaj grad. Nezapamćena tragedija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodila se i u julu 2002. godine kad je Dragan Čedić (32) ubio sedmoro i teško ranio još četvoro ljudi.

Čedić je zbog dugotrajnih bračnih razmirica i razvoda usmrtio svoju bivšu suprugu Biljanu Čedić (28), a potom ubio još četiri osobe: njene rođene sestre Ivanu Klačić iz Požarevca i Jelenu Zdravković iz Leskovca, zatim  Jeleninog supruga Bobana Zdravkovića i komšinicu.

Dragan Cedic. Serbia. Killed his wife and 6 more. Injured 4. #RealMonsters pic.twitter.com/bGlchDXeLI

— Dexter Morgan (@RealDexMorgan) December 13, 2013

Tihi momak iz komšiluka, kako su ga tad opisivali, poznat pod nadimkom Čeda, prethodno je oko ponoći u bilijar klubu upucao Nenada Lukića (31), za koga je sumnjao da je u vezi sa njegovom bivšom ženom, Biserku Ristić, a njenog supruga, Blagoja Ristica i sina starog 16 godina, ranio.

Nedugo potom Čedić je u šumi izvršio samoubistvo.

Njegovo telo nađeno je prvog septembra 2002.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.