LESKOVAC: MNOGO SE KRADE KAD SU SLAVE!

Izvor: Kurir, 19.Nov.2010, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LESKOVAC: MNOGO SE KRADE KAD SU SLAVE!

LESKOVAC - Policijska uprava Leskovac apelovala je na sugrađane da za vreme proslave verskih i državnih praznika obezbede svoju imovinu zbog povećanja izvršenja teških krađa i istovremeno najavila pojačano prisustvo policijskih službenika.

Prilikom odlaska na proslave verskih praznika građani bi trebalo da aktiviraju alarmne uređaje ili sigurnosne kamere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a ukoliko ih ne poseduju, onda da na odgovarajući način obezbede svoju imovinu, novac i druge dragocenosti.

Policijska uprava u Leskovcu će pojačati aktivnosti u cilju efikasnije zaštite lične imovine građana i njihove sigurnosti, pojačanim prisustvom policijskih službenika uz kontrolu vozila, lica u vozilu i prtljaga.

- Analiza stanja bezbednosti na područiju leskovačke policije za vreme proslave verskih i državnih praznika je ukazala da vlasnici kuća, stanova, prodavnica i poslovnih prostorija neadekvatno obezbeđenu ličnu imovinu što je i ranije dovodilo do povećanja izvršenja krivičnih dela protiv imovine i to krađa i teških krađa - navedeno je u saopštenju.

Saobraćajna policija će preduzeti pojačane mere kontrole učesnika u saobraćaju sa posebnim osvrtom na alkoholemiju vozača i brzinu kretanja vozila. Policija je pozvala vozače na poseban oprez prema pešacima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Leskovačka policija apeluje na građane da se zaštite od pljački

Izvor: Glas javnosti, 20.Nov.2010, 07:02

LESKOVAC - Policijska uprava Leskovac apelovala je na sugrađane da za vreme proslave verskih i državnih praznika obezbede svoju imovinu zbog povećanja izvršenja teških krađa i istovremeno najavila pojačano prisustvo policijskih službenika...Prilikom odlaska na proslave verskih praznika građani...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.