LEPA VEST: Raste natalitet u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 25.Maj.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA VEST: Raste natalitet u Leskovcu

Od početka ove godine do danas u porodilištu Opšte bolnice u Leskovac porodile su se 653 žene, što je povećanje od 56 porođaja u odnosu na isti period lane.

Samo u današnjem danu, od 7 do 13 sati, na svet je došlo sedam beba, tri putem carskog reza, četiri prirodnim putem, što, takođe, predstvalja jedan od rekorda, s obzirom da ima dana kada se u toku 24 sata rodi po dvoje ili troje dece.

Inače, prošle, 2017., godine u ovom porodilištu registrovano >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je 1.587 porođaja i pedesetak više dece budući da su se rađale i dvojke.

U leskovačkom porodilištu porađaju se žene iz celog Jablaničkog okruga sa jednim gradom i pet opština.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Dobar početak godine za građevinare: Raste vrednost radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2018, 09:44

U sektoru građevinarstva su u prvom kvartalu zabeleženi izuzetno dobri rezultati, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva saobraćaja i infrastrukture i navelo da, uz rast vrednosti izvedenih radova od 28,1 odsto u odnosu na isti period prošle godine, povećan je i broj izdatih građevinskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.