LE: Pacijent pokušao da se spali

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jun.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Pacijent pokušao da se spali

Pacijent na odeljenju za psihijatriju bolnice u Leskovcu pokušao je samoubistvo spaljivanjem u sredu oko 5h ujutru. Nezvanično, pacijent (65), kome ovo nije prvo zbrinjavanje na psihijatriju, je ispod pidžame naređao novine, zapalio ih i legao u krevet. Izgoreo je dušek, a pacijenti koji su ležali u istoj sobi su zbrinuti.    Brzom intervencijom zaposlenih, požar je ugašen, a pacijent je posle zbrinjavanja u bolnici, upućen na Vojno-medicinsku akademiju u Beograd.   

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

LESKOVAC: Pacijent (65) sa psihijatrije pokušao da se spali!

Izvor: Kurir, 11.Jun.2014

On je ispod pidžame naređao novine, zapalio ih i legao u krevet. Brzom intervencijom zaposlenih, požar je ugašen, a pacijent je posle zbrinjavanja u bolnici, upućen na Vojno-medicinsku akademiju u Beograd..LESKOVAC - Na odeljenju za psihijatriju Opšte bolnice u Leskovcu jutros oko 5.00 jedan pacijent...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.