LDP okuplja bivše demokrate

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2013, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP okuplja bivše demokrate

LESKOVAC – Liberalno demokratska stranka, koja ima samo jednog odbornika-prebega u lokalnoj skupštini, ovih dana pokušava da okupi sve stranke nastale iz Demokratske stranke.

 Cilj je, saznaje Jugmedia, zajedničko delovanje i eventualni zajednički nastup na lokalnim izborima.

Prema saznanjima, održano je nekoliko sastanaka sa predstavnicima odbora stranaka Zorana Živkovića, Dušana Petrovića, ali i sa lokalnim vođstvom stranke Dušana Janjića, koja sada čini >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << deo vladajuće koalicije u Leskovcu.

„Cilj je da okupimo nekadašnje saborce jer smo svi potekli iz jedne stranke. Jedino nas ne zanima DS zbog višegodišnjeg negativnog odnosa prema nama, kao i URS, koji je još u vlasti“, kazao je izvor Jugmedie.

Koliko će ovo okupljanje, odnosno, sabornost nekadašanjih demokrata, potrajati ostaje da se vidi, budući da već sada ima mišljenja da ne treba u razgovore sa onima koji su bili i jesu u koaliciji sa SNS-om.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Demanti GO Aktivna Srbija Leskovac

Izvor: juGmedia, 17.Avg.2013, 01:42

LESKOVAC – Aktivna Srbija je deo lokalne koalicije URS-a i deo skupštinske većine u Leskovcu i svoj program u punoj meri ostvaruje uz razumevanje, podršku konstruktivnu saradnju svih koalicionih partnera...Ovo se navodi u demnatiju Gradskog odbora Aktivna Srbije Dušana Janjića u Leskovcu, a povodom...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.