Kup Aktavi Fair play

Izvor: JUGpress.com, 10.Okt.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Aktavi Fair play

LESKOVAC

Oslabljena ekipa Aktavis akademije hrabro je ušla u finalnu utakmicu regionalnog kupa protiv ioanko favorizovane ekipe Fair playa iz Niša. Borbenost i požrtvovanost ipak nisu mogli da nadoknade nedostatak dvojice ponajboljih igrača, tako da je na kraju titula otišla u Niš. Rezultat 73:82 (21:22 15:24 22:19 15:17) je realan, a gosti su tokom čitave utakmice bili u vođstvu. Prva četvrtina je bila neizvesna, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rezulat „tesan“, što je domaćinu dalo nade da poveruje da može nešto više da učini u ovom meču. Međutim, u drugoj četvrtini gosti uspevaju da stvore dvocifrenu prednost i da je održavaju do kraja utakmice.

Trener Aktavis akademije Zoran Kostadinović kaže da je, sve u svemu, zadovoljan.

„Ovo je jedan od onih mečeva kada zaista ne mogu ništa da prigovorim ekipi. Naravno da ima grešaka, ali, realno, niški tim je bolji i čestitam im na pobedi. Nama je bilo jasno da bez povređenih Ilića i Kostića imamo male šanse da iznendimo goste. S druge strane, njihovo neigranje je stvorilo šansu mlađima, da dobiju minutažu koju inače nemaju. Mislim da je čitav tim, predvođen najiskusnijim Filipovićem, pokazao na ovoj utakmici da imamo potencijala da ove sezone ostvarimo i neki zapaženiji plasman u prvenstvu.“

Akatvis akademija je igrala u sastavu Stojiljković 2 poena, Pavić 11, Antunović, Stanković 6, Filipović 18, Stanković 3, Nešić 9, Kostić B. 3, Mitić 12, Jović, Nedeljković, Milenković 9.

Ekipa Aktavis akademije u nedelju nastavlja takmičenje u prvenstvu, kada u trećem kolu dočekuje ekipu Bora.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.