Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kumarevo 65 demontirano u Šišavi

LESKOVAC

       Fudbaleri i fudbalski klubovi sa teritorije Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga i ako su, pre dve nedelje, okončali jesenju prvenstvenu sezonu i ovog minulog vikenda bili su akteri igre na fudbalskim terenima FSJO u okviru 1.kola Kupa FSJO. Vremenski uslovi na svim terenima bili su dobri, nije bilo snega ni hladnoće kao minulih godina, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da su, doduše, malobrojni gledaoci imali prilike da vide nekoliko interesantnih i zanimljivih susreta u kojima je pobednik odlučen posle 90 minuta igre i to udarcima sa penala.  U meču u Šišavi domaće Jedinstvo prosto je demontiralo ekipu Kumareva 65 nanevši joj poraz rezultatom 7:1, a u Milanovu domaća istoimena ekipa sa 9:5 savladala je ekipu OFK Morave iz Leskovca.

       Udarcima sa penala u narednu 2.rundu kupa idu ekipe Reala iz Donje Jajne i Radnika Sušice iz Šišince, a službenim rezultatom tzv. par-forfe u naredno kolo plasirale su se ekipe OFK Brza iz Brze, Derbi 2016 iz Donjeg Vlasa i Navalin iz istoimenog mesta Ako se budu poštovale odredbe Disciplinskog pravilnika FSJO treba očekivati da se preuzmu određene mere za one ekipe koje nisu igrale svoje utakmice u 1.kolu kupa FSJO.

       – Odigravanjem 1.kola Kupa FSJO završena je fudbalska sezona na teritoriji Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga. Pre početka prolećnog dela prvenstva u planu je da se odigraju utakmice 2.kola kupa, što će ekipama mnogo značiti da se kroz zvanične mečeve proveri sposobnost i uigranost ekipa pred drugi deo prvenstvene sezone – rekao nam je Dušan Petković, generalni sekretar FSJO. 

Rezultati 1.kola  Kupa FSJO

  Milanovo (Milanovo) – OFK Morava (Leskovac)  – 9-5

  Bratstvo (Bratmilovce) – Progres (Ladovica)  – 1-2

  Plantaža (D. Stopanje) – Real (Donja Jajna)  – 3-3 penali: 3:4

  Vučje (Vučje) – Sloboda (Sloboda)  – 2-2 penali: 5-4

  OFK Brza (Brza) – Mladi Borac (Živkovo) – 3-0 (par-forfe)

  Donja Lomnica (D. Lomnica) – Jedinstvo (Grdelica)  – 5-0

         Jedinstvo (Šišava) – Kumarevo 65 (Kumarevo)  –  7-1

Radnik Sušica (Šišince) – BSK (Belanovce)  –  6-6 penali: 4:1

Badince (Badince) – Mladost 1959 (Vinarce)  – 1-2

Marjan MB (Mala Biljanica) – Zloćudovo (Zloćudovo)  – 0-1

Jašunja (Jašunja) – Moravac (Pečenjevce)  – 0-2

Todorovce (Todorovce) – Umac (Miroševce)  – 2-3

Derbi 2016 (Vlase) – Polet (Stajkovce)  –  3-0 (par-forfe)

Radnički (Pertate) – Železničar (Brestovac)  – 2-5

Lemind 1959 (Leskovac) – Sloga (Lipovica)  – 4-3

Navalin (Navalin) – Šumadija (Razgojna)  –  0-3 (par-forfe)

Gradac (Konopnica) – Mladost (Batulovce)  – 4-0

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.