Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2019, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kukasti krstovi iscrtani na keju u centru Leskovca

LESKOVAC

Dva kukasta krsta iscrtana su na leskovačkom keju, ispred “osmospratnice”, zgrade u kojoj je smeštena gradska administracija.

Kukasti krstovi su iscrtani zelenom bojom i vidljivi su i izdaleka.

Do ovog trenutka niko od odgovornih nije reagovao na ove simbole fašizma u centru grada, na Trgu revolucije .

U zgradi ispred koje su nacrtani je, izmedju ostlih službi, smeštena i komunalna policija.

Kukasiti krstovi na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << keju su prethodnih nedelja bili, i još uvek su , tema u Nišu, naročito posle napada i povredjivanja nožem mladića zato što je nosio majicu sa antifašističkim natpisom i nacističkih pozdrava grupe muškaraca i njihovih pretnji odborniku u Skupštini ovog grada.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Umesto kukastih krstova nacrtali listove kanabisa

Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2019

LESKOVAC..Crtež listova kanabisa zamenio je danas kukaste krstove koji su bili iscrtani zelenom bojom na keju u centru Leskovca, ispred “osmospratnice”...Tragovi pokušaja brisanja kukastih krstova se još vide na pločniku, kao i siluete ovog simbola fašista ...Nije poznato ko je nacrtao list...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.