Krivična prijava za Leskovčanina zbog švercovanja tehnike, delova i opasnog otpada

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2023, 13:54

Krivična prijava za Leskovčanina zbog švercovanja tehnike, delova i opasnog otpada

Zbog sumnje da je od polovine 2019. do aprila 2023. godine kao vlasnik jednog preduzeća u Srbiju bez ovlašćenja unosio i dalje preprodavao delove za automobile, računare, belu tehniku i opasan otpad, leskovačka policija će protiv 51-godišnjaka iz tog grada podneti krivičnu prijavu.

Osumnjičen se, kako navode iz policije, tereti za krivična dela unošenje opasnih materija u Srbiju i nedozvoljeno prerađivanje, odlaganje i skladištenje opasnih materija i neovlašćeno bavljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << određenom delatnošću.

Krivična prijava će Osnovnom tužilaštvu biti podneta pošto je kod osunjičenog pronađena ​​veća količina akumulatora, računara, veš mašina, zamrzivača, bojlera, automobilskih menjača, motora sa unutrašnjim sagorevanjem, ali i ostalih stvari koje predstavljaju opasan otpad, a za šta nije imao dozvolu nadležnog organa.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sakupljao i skladištio opasan otpad: Krivična prijava protiv vlasnika firme u Leskovcu

Izvor: 24sedam.rs, 11.Apr.2023

Vlasnik preduzeća osumnjičen za unošenje opasnih materija u Srbiju i njihovo nedozvoljeno skladištenje

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.