Krivična prijava protiv Leskovčanina zbog pranja novca

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2024, 14:38

Krivična prijava protiv Leskovčanina zbog pranja novca

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca, uhapšene su tri osobe, dok će protiv 53-godišnjeg muškarca, odgovornog lica jednog privrednog društva iz Leskovca, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.
Uhapšeni su 43-godišnji N. Č, odgovorno lice jednog privrednog društva iz Beograda, 65- godišnji S. T. iz okoline Raške i 49-godišnji B. P. iz Raške, a Leskovčanin će dobiti krivičnu prijavu.
Sumnja se da je S. T., tokom jula prošle godine, podstrekao 53-godišnjaka da sačini fiktivnu fakturu da je privrednom društvu iz Beograda prodao prehrambenu robu, na osnovu koje je, kako se sumnja, N. Č. uplatio 400.000 dinara na račun privrednog društva iz...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.