Kredit Agrikol banka obeležila 15 godina u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 07.Sep.2017, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kredit Agrikol banka obeležila 15 godina u Leskovcu

LESKOVAC

Crédit Agricole Srbija obeležila je  15 godina rada filijale Leskovac svečanim koktelom CA Matiné za partnere, saradnike i klijente iz Leskovca i iz regiona.

Događaju su prisustvovali lokalni zvaničnici, značajni privrednici i najviše rukovodstvo Crédit Agricole Srbija.

Ovaj jubilej je prava prilika da se Crédit Agricole Srbija zahvali svojim klijentima na lojalnosti specijalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ponudom kojom dobijaju popust od 50% na administrativni trošak za bilo koji kreditni proizvod za fizička ili pravna lica u filijali Leskovac.

Crédit Agricole Srbija ima za cilj razvijanje dugoročnih odnosa sa klijentima i nameru da svakom od njih bude na usluzi prilikom realizovanja svojih finansijskih i životnih planova. Filijala Crédit Agricole u Leskovcu pravi je primer timskog rada svih zaposlenih u cilju pružanja podrške svojim klijentima, što su oni prepoznali i nagradili svojom lojalnošću.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.