Košarkaši Radničkog favoriti u susretu sa Planom (petak, 20h)

Izvor: KGsport.info, 18.Okt.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Radničkog favoriti u susretu sa Planom (petak, 20h)

Košarkaši kragujevačkog Radničkog ugostiće ekipu Plane u 4. kolu Druge muške lige Srbije. Ovaj susret igra se u petak, 19. oktobra u hali „Jezero“ sa početkom u 20 časova.
Nakon sjajnog starta sezone i pobede u Žarkovu, košarkaši Radničkog vezali su dva uzastopna neuspeha, najpre na svom parketu od Zemuna, a zatim i na gostovanju ekipi Zdravlja u Leskovcu. Na ove rezultate kragujevačkih košarkaša veliki uticaj imao je i zgusnut raspored, koji četi Igora Todorovića >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << nije davao dovoljno vremena za oporavak i detaljniju pripremu za svaku narednu utakmicu.
Sada su Kragujevčani imali punih sedam dana da se na miru pripreme za utakmicu sa ekipom Plane, u kojoj će pokušati da uknjiže pobedu i tako prekinu niz negativnih rezultata. Iako uloga favorita pripada Kragujevčanima, trener Igor Todorović upozorava da se sutrašnji rival nikako ne sme potceniti.
– Utakmicu sa Planom u „Jezeru“ dočekujemo kao favoriti, ali samo na papiru. Ekipa Plane je sve samo ne slab rival. Osamdeset odsto igrača je dovedeno sa strane, igraju tvrdu odbranu, a predvodi ih iskusni trener Peca Jaćimović. Svakako očekujemo veliku borbu i nadamo se da ćemo ostvariti pobedu koja bi nas uvela u mirniju luku. – ističe trener Radničkog u izjavi za klupski sajt.
Šumadincima su dva boda u ovom meču neophodna, budući da ih u narednih pet kola očekuju utakmice sa znatno težim rivalima.
– Nakon susreta sa Planom, očekuje nas pet izuzetno teških utakmica. U naredna dva kola gostujemo najpre Vrbasu, prvoplasiranoj ekipi na tabeli, a zatim i Pirotu, ekipi koja godinama unazad važi za izuzetno neugodnog protivnika, posebno na svom parketu. – dodaje Todorović.
Ulaznice za utakmicu Radnički – Plana koštaju 100 dinara i mogu se kupiti na ulazu u halu „Jezero“ pre početka susreta.
Foto: KKK Radnički
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.