Košarkaši Hisara spojili rad i uživanje na bugarskom primorju

Izvor: juGmedia, 20.Jul.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Hisara spojili rad i uživanje na bugarskom primorju

LESKOVAC – Mladi košarkaši Hisara generecije 2000. 2001. i 2002. godište boravili su 10 dana na internacionalnom košarkaškom kampu “Lozenec 2016” na bugarskom primorju, gde su pored treninga uživali i na prelepim plažama Lozeneca.

Deca su se vratila puna pozitivnih utisaka, kaže predsednik Košarkaškog kluba Hisar Aleksandar Stefanović.

“Pored čestih druženja i prijateljskih utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sa bugarskim ekipama,ovo je naše treće učestvovanje na ovom tradicionalnom kampu na moru. Pored treninga iskoristili smo da posetimo sve znamenitosti i lepote grada i da uživamo na prelepoj plaži i moru.Sigurni smo da ćemo se i narednih godina družiti na ovom kampu u što većem broju”, ističe Stefanović.

Sa mladim košarkašima su, pored leskovačkih trenera Zvonka Papak i Aleksandra Stefanovića, radili i bugarski treneri Janko Jančev i Marjan Kostadinov, dok je promoter kampa bio poznati reprezentativac Bugarske Čavdar Kostov.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.