Konkurs za direktora Opšte bolnice za šest meseci

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2013, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za direktora Opšte bolnice za šest meseci

LESKOVAC – Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice izjavio je danas da neće biti kadrovskih promena ukoliko „načelnici službi i direktori sektora prihvate njegov sistem rada“.

„Oni koji ne žele da rade samnom ili im ne bude odgovarao sistem rada koji ću uvesti mogu da se izjasne, rekao je Dimitrijević na konferenciji za novinare i dodao da će lekari u specijalističkim ambulantama, koje su smeštene u Domu zdravlja, morati da poštuju radno vreme.

„Nedopustivo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je da pacijenti, koji dolaze na pregled, kolabiraju ili od vrućine ili od zagušljivosti“ naveo je on i dodao da će u roku od šest meseci biti raspisan konkurs za izbor direktora.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.