Koncert tango muzike, predstava i tribina ove nedelje na onlajn programu LKC-a

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2020, 08:46

Koncert tango muzike, predstava i tribina ove nedelje na onlajn programu LKC-a

Na sajtu Leskovačkog kulturnog centra od 12. do 16. maja zainteresovani će moći da pogledaju predstavu Bliži nebu, retrospektivu 8. LIFFE-a, koncert Libercuatro tango ansambla i tribinu sa piscem Vladimirom Pištalom.

Iako je svoja vrata otvorio za posetioce, nakon pauze zbog epidemije virusa korona, Leskovački kulturni centar nastavio je sa objavljivanjem onlajn sadržaja koje je započeo tokom vanrednog stanja.

U utorak, 12. maja od 21 sat >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << posetioci će moći da pogledaju predstavu amaterske trupe Leskovačkog kulturnog centra Bliži nebu, u režiji Darka Zloporubovića. Dan kasnije je na programu retrospektiva 8. Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije, održanog 2015. godine.

U organizaciji Leskovačkog kulturnog centra od 8. do 12. septembra 2015. godine održan je 8. Leskovački internacionalni festival filmske režije. Tokom pet dana trajanja festivala prikazano je ukupno 18 filmova u glavnom i pratećem programu, od toga 4 filma premijerno su prikazana u Srbiji. Najzanimljivije događaje sa tog festivala moći ćete da pogledate u retrospektivi - kažu u Leskovačkom kulturnom centru.

U četvrtak, 14. maja od 21 sat biće emitovan koncert Libercuatro tango ansambla koji je na leskovačkom festivalu Strings nastupio 2017. godine. U petak, 15. maja od 12 sati prikazivaće se Pesma za dobar dan, dok će ovonedeljni program, u subotu, 16. maja zatvoriti tribina U krupnom planu, čiji je gost pisac Vladimir Pištalo.

Sav sadržaj emituje se na sajtu Leskovačkog kulturnog centra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.