Koncert profesora predavača na STRINGSU

Izvor: JUGpress.com, 19.Avg.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert profesora predavača na STRINGSU

LESKOVAC

Profesori muzike i predavači na ovogodišnjoj letnjoj školi muzike Stringsu su Dragan Đorđević Suzuki, violončelo; Ljubinko Lazić, kontrabas; Panta Veličković, viola i Jovan Bogosavljević, violina održali su u prepunom velikom holu LKC-a koncert.

Svoje utiske sa predavanja nam je preneo Dragan Đorđević koji kaže da su deca veoma talentovana i svake godine dolaze u sve većem broju, što je veoma pohvalno.

„Meni je uvek ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zadovoljstvo da dođem. Što se same dece tiče, razlika kod njih je samo u tome koliko rade, odnosno da li neko radi više, a neko manje. Talenat je univerzalan, ili ga imate ili nemate, ali je mnogo više na samoj upornosti u radu. Deci preporučujemo da uče i studiraju tamo gde žele i gde misle da će najviše naučiti. Ne treba da hrle u inostranstvo samo da bi izašli iz ove zemlje, nego, za početak, neka maksimalno iskoriste ono što im nudi naša zemlja, pa tek onda, zašto da ne, neka odu i neka nauče još puno toga novog i drugačijeg, ali u svakom slučaju treba da idu za profesorom, to je ono što je najbitnije.“

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Suzuki

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.