Ko god bili, hvala od srca

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko god bili, hvala od srca

Na bolesnu i nemoćnu Gordanu Petrović (60) iz Leskovca, koja zbog suženja kičmenog stuba trpi jake bolove i često ne može da obezbedi neophodne lekove, proteklih dana mislila je jedna dobra duša iz daleke Australije, poželevši da joj pomogne i makar malo olakša teške muke. Naš anonimni čitalac iz Liverpula, predgrađa Sidneja, učinio je to poslavši za Gordanu prilog od 100 dolara posredstvom Redakcije "Vesti" iz Sidneja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji smo odmah prosledili na njen kućni prag.

- Ovaj dar mi mnogo znači, bukvalno sam život. Hvala tom divnom čoveku od srca, ko god da je. Nažalost, moje zdravstvene prognoze nisu dobre i postoje velike šanse da ću ostati nepokretna. Doktori u Nišu su mi zakazali operaciju kičme za avgust i otvoreno rekli da su šanse da posle nje stanem na noge pola-pola. Oporavak će biti dug i težak jer sam već u ozbiljnijim godinama. Svakako, ta operacija mora da se uradi kako više ne bih trpela strašne bolove, a ako je ne urade, ostaću nepokretna. Mnoge muke su me pritisle sa svih strana. Majka i otac su mi skoro preminuli, ćerka i ja smo ostale same i bez ikakvih primanja. Nemamo na koga da se oslonimo. Pravo na socijalnu pomoć još nisam ostvarila jer ovih dana treba da im dostavim svu medicinsku dokumentaciju da nisam sposobna za rad. Zato nam je ova pomoć tako dragocena - iskreno će Gordana, koja samo za lekove mesečno treba da izdvoji oko 60 evra, što je za nju ogroman novac.

Svi plemeniti čitaoci "Vesti" koji mogu pomoći i olakšati joj tešku svakodnevicu mogu stupiti sa njom u kontakt putem telefona na broj: +381 63 106 74 17, a adresa je Ul. Zejnela Ajdinovića 32b, 16 000 Leskovac, Srbija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.