Književno veče Svetolika Stankovića u Domu kulture u Grdelici

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Književno veče Svetolika Stankovića u Domu kulture u Grdelici

Svetolik Stanković iz , u leskovačkim književnim krugovima poznatiji kao Gute, sinoć je u Domu kulture u Grdelici predstavio svoje književno stvaralaštvo.

Jedan od najboljih pisaca Leskovca, autor knjiga poezije „Poslednja luka“ i „Zaludna molitva“, knjige pripovedaka „Poslednje putovanje Josifa Miljina“ i romana „Glasovi i senke iz Dobre Glave“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Krajem prošle godine u izdanju izdavačke kuće Presing iz Mladenovca Stanković je objavio roman o Isidori Sekulić pod nazivom „Sidonijin pogled“, koji je bio jedna od kandidata za Ninovu nagradu.

O svom stvaralaštvu pred Grdeličanima govorio je sam autor.

Zahvalivši se publici na pažnji i strpljenju, Svetolik Stanković najavljuje u skorije vreme treću knjigu poezije, za sada bez naslova, roman pod nazivom „Bivši ljudi“ i knjigu  sa oko 400 odabranih aforizama.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.