Knjižara Stošić skuplja knjige za školske biblioteke

Izvor: JUGpress.com, 15.Maj.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjižara Stošić skuplja knjige za školske biblioteke

LESKOVAC

Knjižara Stošić  pokrenula je akciju za prikupljanje knjiga za skolsku biblioteku  Osnovne škole “Vozd Karadjordje”.

Ovo ce biti tradicionalna akcija i svakog meseca prikupljace se knjigu za jednu od osnovnih skola sa teritorije grada, najavljuju iz te knjižare.

Povodom obeležavanja godišnjice rada “Leskovačkog kluba čitalaca”, “Knjižara Stošić” organizuje prikupljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << knjiga za školsku biblioteku ove škole!

Naša ideja je da da skupimo što više knjiga za osnovce, te vas molimo da donesete knjige koje ste pročitali – prednost imaju novije i aktuelne knjige za decu, romani, enciklopedije, strip albumi kao i knjige koje deci približavaju nauku i umetnost, literatura za nastavnike… Knjige ne moraju biti nove, ali je poželjno da budu savremenije, kažu u ovoj knjižari.

Za one koji donesu najveći broj knjiga želimo da pripremamo male poklončiće, te pozivamo u druge preduzetnike i firme i institucije da se uključe u ovu akciju.

“Čekamo vas u periodu od 14.do 27. maja u Knjižari Stošić (Salon knjiga) na Širokoj čarčiji u centru Leskovca. Dobro došli i hvala unapred u ime dece OŠ “Vođd Karađorđe”

Knjige ćemo uručiti biblioteci 27. maja u 18.00 časova a oni će nama podariti malu prigodnu predstavu i programčič. Tog dana, uručićemo i poklončiće našim darodavcima!, navode u knjižari.

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Knjižara “Stošić” prikuplja knjige za školske biblioteke

Izvor: juGmedia, 16.Maj.2016, 08:07

LESKOVAC – Knjižara “Stošić” pokrenula je akciju prikupljanja knjiga za školske biblioteka, a prva škola kojoj će biti uručene polovne knjige je “O.Š “Vožd Karađorđe” iz Leskovca...Akcija se organizuje povodom proslave godišnjice rada Leskovačkog kluba čitalaca pri ovoj knjižari,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.