Kasper bend svirao za Jovanu Stanković

Izvor: juGmedia, 04.Maj.2013, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasper bend svirao za Jovanu Stanković

LESKOVAC/VLASOTINCE – Leskovački pop-rok bend „Kasper“ sinoć je na humanitarnoj žurki u Vlasotincu uspeo da privuče oko 600 posetilaca u prikupi značajna sredstva za operaciju srca Jovane Stanković (17) iz te varoši.

Jovana Stanković je rođena sa teškom srčanom manom i imala je više operacija. Zbog pogoršanja stanja još jedna operacija zakazana >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je za 23. april u Lonodnu, a do sada prikupljeni novac ne pokriva troškove hiruškog zahvata.

“Sinoćni koncert je prošao u najboljem redu, odaziv je bio na zavidnom nivou. Zahvaljujemo se svim ljudima koji su bili dobre volje i svojim prisustvom podržali ovu humanitarnu akciju. Apelujemo na sve ljude koji su u mogućnosti da daju svoj doprinos, jer naše malo Jovani znači puno”, kaže vođa benda Marko Dimitrijević Kasper.

Žurka je održana u klubu ,,Hush Hush”.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.