Karatisti leskovačkog UNSU-a na Evropskom prvenstvu osvojili 48 medalja

Izvor: JužneVesti.com, 30.Maj.2023, 15:28

Karatisti leskovačkog UNSU-a na Evropskom prvenstvu osvojili 48 medalja

U Beogradu je tokom prošlog vikenda održano Evropsko prvenstvo u tradicionalnom karateu, a borci leskovačkog UNSU-a okitili su se sa 25 zlatnih, 14 srebrnih i 9 bronzanih medalja.

Više od 900 takmičara iz 20 evropskih država takmičilo su se u različitim uzrasnim kategorijama, među njima i 26 takmičara iz UNSU-a koji su se u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovac vratili sa čak 48 medalja bila je i prošlogodišnja četvorostruka šampionka Mila Nikolić, koja je konkurenciji starijih devojčica osvojila dva zlata i jedno srebro. Medalje u svim kategorijama; foto: KK UNSU

Jelena Stojanović osvojila je 3 zlata, Sanja Stanojević 2 zlata, Mina Milenković 2 zlata, srebro i bronzu, Lena Zlatanović i Natalija Stevanović po 2 zlata i srebro, a osim Mile Nikolić od najmlađih medaljama su se okitio Dario Jović Stevanović - kažu iz UNSU-a.

Dodaju da su izuzetno zadovoljni postignutim rezultatima i da su još jednom pokazali da su leskovački karatisti predstavljaju svetlu budućnost, ne samo srpskog, već evropskog karatea.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.