Kanali na maksimumu ali nema razloga za paniku

Izvor: juGmedia, 01.Dec.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanali na maksimumu ali nema razloga za paniku

U leskovačkom kraju je samo u toku današnjeg dana palo 56 litara kiše po metru kvadratnom ali razloga za paniku i strah od poplava u ovom trenutku nema, ubeđuju nas u lokalnoj samoupravi.

Tulovska reka se izlila u jednom malom delu na ulazu u Donji Bunibrod i poplavila deo puta, ali ni jedno domaćinstvo nije za sada ugroženo.

Jeste da su svi kanali na maksimumu, ali nema u ovom trenutku straha >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od poplava. Naše ekipe će dežurati tokom čitave noći, a građani sve alarmantne situacije mogu da prijave dežurnoj službi na telefon 016/200-817“, kaže nam gradski većnik Dejan Cakić, zadužen za vanredne situacije u Leskovcu.

On podseća da su ranijih godina kanali plavili sela u okolini Leskovca i na  30 litrara kiše koja padne po metr ukvadratnom, ali da je to bila posledica neočišćenih i neodržavanih kanala, što poslednje dve do tri godine nije slučaj.

Dragan Marinković / DRON: Aleksandar Dobraš

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.