Kako je „Lutka izazov“ zaustavio čas u Medicinskoj školi (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 22.Nov.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je „Lutka izazov“ zaustavio čas u Medicinskoj školi (VIDEO)

LESKOVAC – “Manekin čelendž”, ili „lutka izazov“, kako vam draže, je globalni internet hit koji je osvojio celu planetu.

Cela priča se zaniva na tome da se grupa ljudi istovremeno ne pomera i ne priča, kao lutke u izlogu, recimo. I da u tom kadru “manekeni” budu u što više različlitih poza… Nema neku poentu, ali je zanimljivo.

I tako je taj “fazon” zaludeo planetu, a nisu ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << imuni ni učenici Medicinske škole koji su na 53 sekunde zamrzli svoju učionicu.



Ali najluđi “maneken čelendž” nam dolazi sa drugog kraja planete. Iz košarkaške BL lige u kojoj igraju klubovi iz Australije i Novog zelanda. Na jednoj od utakmica tog takmičenja, između Pert Vajldketsa i Brejkersa sa Novog Zelanda je napravljen neverovatan snimak.

Cela hala u kojoj je bilo 11.000 gledalaca, plus igrači, službena lica, sudije, čirlidersice, treneri i svi prisutni su izveli potpuno lud “maneken čelendž”. Teško da će ovo neko da nadmaši…



Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.