Izvor: JUGpress.com, 08.Avg.2021, 16:41

Kad u Amanu povećavaju cene i smanjuju broj radnika

LESKOVAC

U prodavnicama “Aman” u Leskovcu kafa C je već nekoliko dana skuplja za čak 20 dinara, pakovanje od 100 grama, u odnosu na predhodnu cenu.

Sem što svojim visokim cenama za različite proizvode Aman pokazuje da je bilo laž izgovoreno na press konferenciji prilikom svečanog otvaranja njihove prve prodavnice u Leskovcu (prisustvovao i gradonačelnik) da će imati niske cene, mesecima unazad pokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da je bila laž i najava o povećanju broja zaposlenih.

Naprotiv taj broj je u Amanu znatno smanjen .

Primera radi, u velikom marketu u ulici Pana Đukića već nedeljama u smeni rade samo po dve radnice.

One su sve, rade na kasi, mere, seku, redjaju robu, uslužuju pacijente.

Zbog veoma loših uslova rada i stalnog pritiska, kako su nem prenele, već nekoliko dugogodišnjih rdanica, još iz vremena kada je ove markete držao Orion, su dale otkaz.

A ovo su obećavali kad su došli u Leskovac.

“Aman” stigao u Leskovac

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.