Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2020, 19:00

Kabinet gradonačelnika Leskovca organizovao druženje sa decom u parku, nedelju dana pred izbore

LESKOVAC

Kabinet gradonačelnika Leskovca organizovao je danas druženje sa decom u gradskom parku, nedelju dana pred izbore.

Već treću godinu Grad Leskovac i gradonačelnik Goran Cvetanović organizuju druženje za najmlađe stanovnike u Centralnom gradskom parku, pravda se lokalna vlast.

Deca i njihovi stariji imali su priliku da uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u nedeljnom prepodnevu u crtanju, druženju sa animatorima i klovnovima uz slatkiše i muziku. Tamara Cakić, volonter Kancelarije za mlade, obraćajući se okupljenima ističe želju lokalne samouprave da ovakvim druženjima podrži roditelje i porodične vrednosti.

„Misija podizanja i vaspitanja dečice nas je ujedinila, mi moramo da podržimo decu na putu odrastanja, i svojim primerom postavimo zdrav temelj za njihovu budućnost. Deca su naš najvredniji resurs i naša nada za svetliju i bolju budućnost. Kada pogledate ove divne ljude i nasmejanu decu oko sebe zar i vi niste ponosni što ste Leskovčani?“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.