KMF „Leskovac“ spreman, počinje sezona

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF „Leskovac“ spreman, počinje sezona

U petak 06.10. sa početkom od 19 časova u sportskoj hali „Dubočica“ ekipa KMF „Leskovac“ dočekuje KMF „Akademac“ iz Niša u prvom kolu Treće futsal lige „Istok“.

U debitantskoj sezoni, majstori petoparca iz Leskovca, ostvarili su uspeh plasiravši se u viši rang takmičenja, ostaje da se vidi da li će i ove sezone da ponove rezultat i naprave još jedan korak ka samom vrhu srpskog futsala.

Ekipa koja je u protekloj sezoni svojim igrama i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rezultatima prosto terala publiku da se vrati u halu i prati utakmice futsala posle dužeg niza godina, ove sezone takmičiće se u ligi sa znatno kvalitetnijim ekipama iz Niša, Majdanpeka, Bora ali i sa starim znancima iz Bujanovca i Kuršumilije i pokušati da ostvari još jedan uspeh.

U prvoj utakmici gosti su njihovi stari znanci, ekipa Akademca iz Niša koja je posle velike futsal bitke ubedljivim rezultatom savladana u polufinalu Kup takmičenja RIS-a.

Podsetimo, u sklopu priprema za novu sezonu KMF Leskovac ostvario vredan razultat osvajanjem međunarodnog futsal turnira u Makedoniji na kome su bili bolji od ekipa za koje su nastupali i reprezentativci Makedonije u futsalu.

Leskovački ljubitelji ove dinamične i atraktivne igre, u kojoj prevagu na terenu donose lucidni potezi pojedinaca jednako kao i taktičke zamisli trenera, s pravom od svoje ekipe očekuju borbu za svaku loptu i svaki gol.

Utakmice KMF Leskovac pratilo je u proseku 400 ljudi a finale kupa RIS-a sa tribina sportske hale „Dubočica“ pratilo je gotovo 2.000 gledalaca.

Pet(o)paračke priče mogu da krenu.

Zoran Jovanović

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

FUTSALERI U PONEDELJAK U SRBOBRANU

Izvor: Radio Dunav, 06.Okt.2017, 09:10

Klub Malog fudbala “Apa-futsal” je na otvaranju sezone napravio odličnu uvertiru savladavši favorizovani “Mićko-trend” sa 5:3 i tako svima stavio do znanja da će se bodovi u Apatinu ove godine teško osvajati.. Apatinci u ponedeljak gostuju u Srbobranu istoimenoj ekipi , koja je u prvom kolu...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.