KK Zdravlje:“Pobedićemo u nedelju“

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Zdravlje:“Pobedićemo u nedelju“

LESKOVAC – Košarkaši „Zdravlja“ sutra na svom parketu dočekuju ekipu Dimitrovgrada u utakmici 8. kola Prve regionalne lige grupa Istok.

Iz „Zdravlja“ poručuju da žele nastavak pobedničkog niza, ali i da je za tako nešto neophodna što veća podrška sa tribina.

„Igramo na našem terenu i sigurno smo favoriti u ovoj utakmici. U duel sa Dimitrovgradom moramo da udjemo maksimalno odgovorno jer je to ekipa koja nas je jedina pobedila dva puta u prošloj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sezoni. Kvalitetniji smo i bolji tim, ali to moramo da dokažemo i na terenu. U utakmicu ulazimo maksimalno spremni, iako i dalje imamo problema sa povredama Ivana Kostića i Lazara Kocića. Mislim da imamo kvalitet da i bez njih dvojice zabeležimo pobedu i nastavimo borbu za sam vrh tabele“, rekao je na konferenciji za novinare trener Dragan Arsić.

Nedeljna utakmica Zdravlje Leskovac – Dimitrovgrad igra se u velikoj dvorani Sportskog centra Dubočica sa početkom u 20 časova.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.