KAO U NEKOM LOŠEM VICU, SAMO ŠTO JE ISTINA! MIGRANTI SE KRILI U ČIPSU: U Leskovcu nađeno čak sedam slepih putnika (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 08:22

KAO U NEKOM LOŠEM VICU, SAMO ŠTO JE ISTINA! MIGRANTI SE KRILI U ČIPSU: U Leskovcu nađeno čak sedam slepih putnika (FOTO)

Otkriveni su kada je policija u pratnji sprovela kamion beogradskih registarskih oznaka do robnog terminala, zbog sumnje da se u tovaru kriju migranti.

Migranti, u želji da dođu do neke od zapadnoevropskih zemalja, ponekad ''zalutaju'' i nađu se na nekoj ispostavi u unutrašnjosti zemlje, umesto na granici.

To se dogodilo i 30. jula 2021. godine, kada su carinici u tovaru čipsa na jednom od robnih terminala u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Leskovcu pronašli čak sedam slepih putnika.

Uskoro je potvrđeno da su sumnje opravdane, jer se u tovaru čipsa iz Grčke, namenjenog uvozniku iz Leskovca, krilo čak sedam mlađih muškaraca bez bilo kakvih dokumenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Migranti pronađeni u Leskovcu u tovaru čipsa

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2021

Carinici su u tovaru čipsa iz Grčke na jednom od robnih terminala u Leskovcu pronašli 7 mlađih muškaraca bez ikakvih dokumenata, saopšteno je iz Uprave carina.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.