Jubilarni 20. dečji maskenbal

Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarni 20. dečji maskenbal

LESKOVAC

Na igralištu u naselju Solidarnost u organizaciji Mesne zajednice „Prva Južnomoravskih brigada“ održan je 20. Dečji maskenbal.

Najmlađi su još jednom iskazali svoju kreativnost, a najbolje maske su dobile poklone sponzora.

Kristina Vasiljković je, ispred lokalne samouprave koja je generalni pokrovitelj ove manifestacije, otvarajući maskenbal rekla da je ovo, pored iskazivanja kreativnosti i mašte, prilika i da se najmlađi i njihovi roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << druže i zabave.

„Grad Leskovac nastoji da stalnim ulaganjima našim najmlađim sugrađanima omogući dobre uslove za obrazovanje, druženje i igru. Slične ciljeve treba da ima svaka mesna zajednica, a ova mesna zajednica je pravi primer za to.“

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.