Izvor: JUGpress.com, 26.Avg.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilanu Roštiljijadu otvara ministar za rad

LESKOVAC

Jubilarnu 30. Roštiljijadu večeras će otvoriti ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, najavljeno je iz kabineta gradonačelnka Leskovca.

Djordjević će pre toga danas popodne obići brzinski Centar za socijalni rad, Nacionalnu službu za zapošljavanje, Prihvatilišta za žrtve nasilja u porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i Udruženje distrofičara Jablaničkog okruga.

Iako će zvanično biti otvorena večeras, Roštiljijada je , zapravo, već počela u glavnoj leskovačkoj ulici, skare raspaljene, prasići se vrte na ražnju .

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Ministar Zoran Đorđević otvara Roštiljijadu

Izvor: OkRadio.rs, 26.Avg.2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević otvoriće večeras u 20.45 sati jubilarnu 30. Roštiljijadu, saopšteno je iz kabineta lokalne samouprave. Prilikom svog boravka u Leskovcu ministar će posetitri Centar za socijalni rad, Nacionalnu službu za zapošljavanje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.