Izvor: JUGpress.com, 07.Jul.2020, 21:43

Još tri dana za prijavu na licitaciju za zakup državnog zemljišta

LESKOVAC

Zainteresovani  za zakup državnog zemljišta na teritoriji grada Leskovca, imaju još tri dana da se prijave za učešće  na licitaciji koja će biti održana 16. jula, u 10 sati u skupštinskoj sali.

Uz prijavnu dokumentaciju, potrebno je dostaviti i dokaz o uplati depozita.

Za javno nadmetanje  mogu se prijaviti fizička i pravna lica, koja na teritoriji grada Leskovca, odnosno katastarskoj opštini u kojoj je predmetno zemljište, imaju prebivalište >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u najmanje tri poslednje godine.

Visina depozita zavisi od površine parcele i lokacije, a zainteresovani uvid u dokumentaciju mogu izvršiti svakog radnog dana od 10 do 14 sati u kancelariji broj 2 u Odeljenju za privredu I poljoprivredu..

 Prijava na oglas se podnosi u zatvorenoj koverti na adresu Pana Đukića 9-11, Grad Leskovac – Komisiji za sprovođenje postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, sa naznačenim brojem parcele i katastarske opštine, navodi se u oglasu.

Uz prijavu se dostavlja i dokumentacija – dokaz o mestu prebivališta, fotokopija lične karte, izvodi iz privrednog registra.  Detaljnije informacije mogu se dobiti i u Odeljenju za privredu i poljoprivredu.

Ove godine biće ponudjeno preko 1.3oo hektara državnog zemljišta i to uglavnom na period od 15 godina.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.