Još traje sanacija mosta kod Leskovca oštećenog januara prošle godine

Izvor: JužneVesti.com, 16.Maj.2022, 13:15

Još traje sanacija mosta kod Leskovca oštećenog januara prošle godine

Meštani sela Turekovac, Svirce i Gornje Stopanje skoro godinu i po dana traže alternativne pravce kako bi stigli do svojih kuća i njiva, ali i obližnjeg groblja nakon što im se most obrušio posle poplava, a veliki problem zatvaranja puta napravljen je i radnicima obližnjih fabrika. Iz leskovačke Direkcije, posle 14 meseci od najavljene brze rekonstrukcije, kažu da su radovi počeli pre mesec i po i da se sanacija vredna 9,5 miliona privodi kraju.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Posle 16 meseci rekonstruiše se most koji koriste meštani tri leskovačka sela

Izvor: Danas, 16.Maj.2022

Nadležni organi u Leskovcu kazali su da će radovi na mostu u selu Turekovac biti završeni ovih dana, nakon 16 meseci od oštećenja u januarskim poplavama koje su zadesile Leskovac 2021. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.