Izvor: JUGpress.com, 17.Avg.2020, 09:53

Još jedna pozitivna osoba iz Vlasotinca

VLASOTINCE

U poslednja 24 sata stiglo je 61, za grad Leskovac 49, rezultata iz laboratorije “Vatreno oko” od kojih samo jedan rezultata sa pozitivnim nalazom.

U pitanju je osoba iz Vlasotinca.

Od pocetka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablanickog okruga je 1575 a po opstinama je : grad Leskovac 1253, Vlasotince 160, Bojnik 33, Lebane 79, Medvedja 44 i šest osoba sa teritorije opstine >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Crna Trava .

Trenutno se ceka iz laboratorije “Vatreno oko” 57 rezultata sa Jablanickog okruga za lica koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac i Opstoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu nema novopotvrdjenih slučajeva

Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2020, 09:30

LESKOVAC..U poslednja 24 sata stiglo je 52, za grad Leskovac 41, rezultata iz laboratorije “Vatreno oko” Nis od kojih ni jedan rezultat nije sa pozitivnim nalazom, saopšteno je danas iz leskovačkog Zavoda za javno zdravlje...Trenutno se čeka iz laboratorije “Vatreno oko” Niš 98 rezultata...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.