Još jedna nagrada publike za Neki to vole vruće, novi komad niškog teatra na Nušićevim danima

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2023, 16:46

Još jedna nagrada publike za "Neki to vole vruće", novi komad niškog teatra na "Nušićevim danima"

"Neki to vole vruće" je mjuzikl niškog teatra koji je ponovo osvojio publiku, ovog puta na "Aprilskim danima smeha" u Leskovcu, a to im je treća nagrada za nekoliko meseci. Iz Narodnog pozorišta najavljuju i da će njihovi glumci sa predstavom koja je nedavno imala premijeru, San o zavičaju, učestvovati na Festivalu "Nušićevi dani" u maju.

Prvi put su niški glumci i plesači koji izvode mjuzikl Neki to vole >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vruće zasmejali i oduševili publiku na tradicionalnom zaječarskom Festivalu "Dani Zorana Radmilovića" u oktobru, a pre desetak dana im je publika u Jagodini dala najveću ocenu u istoriji ovog Festivala komedije.

Iz niškog teatra su se pohvalili da je stiglo i treće priznanje.

Mjuzikl Neki to vole vruće, koji je 4. aprila izveden pred leskovačkom publikom na "Aprilskim danima smeha", osvojio je po treći put nagradu publiku i ovog puta ocenjen je sa 4,94 (od mogućih 5) - ističu iz pozorišta.

"San o zavičaju" učestvuje na festivalu u Smederevu; Nikola Milosavljević/ Studio Brada Takođe su najavili i da je komad San o zavičaju (neviđeno folk snoviđenje) Ivana Velisavljevića, u režiji Milana Neškovića, odabran u ovogodišnjoj selekciji Festivala "Nušićevi dani", koji se održava u Smederevu, a niški glumci će igrati na otvaranju 19. maja.

Ovo će biti drugo izvođenje na nekom festivalu, nekoliko dana nakon što predstava bude izvedena na 59. Festivalu profesionalnih pozorišta Srbije "Joakim Vujić" u Zaječaru 13. maja - najavljuju.

Podsećaju da je premijerno ova predstava izvedena na Dan niškog teatra 11. marta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

,,San o zavičaju“ na ,,Nušićevim danima“, a za ,,Neki to vole vruće“ još jedna nagrada u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 07.Apr.2023, 11:34

NIŠ-LESKOVAC..Predstava ,,San o zavičaju (neviđeno folk snoviđenje)“ Ivana Velisavljevića, u režiji Milana Neškovića, odabrana je za ovogodišnju selekciju festivala ,,Nušićevi dani“ u Smederevu i biće izvedena na samom otvaranju Festivala 19. maja, objavilo je Narodno pozorište u Nišu... Ovo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.