Još jedan požar u fabrici nameštaja u Leskovcu

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan požar u fabrici nameštaja u Leskovcu

Leskovačku kompaniju za proizvodnju nameštaja "4 EM" po treći put za nekoliko godina unazad zadesio je katastrofalni požar.

Požar je izbio u magacinu gotove robe, u prostorijama bivšeg društvenog preduzeća "Drvni kombinat" u Leskovcu i salonu prodaje, lociranih uz samu ogradu srednje "Škole za tekstil i dizajn" u Leskovcu.

Izgorelo je oko 800 metara kvadratnih magacinskog, ali i dela proizvodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prostora prepunog fino urađenog nameštaja: goreli su luksuzni ležajevi, vitrine, komode, tepisi, stolice i mnogo toga, a šteta je ogromna.

Šta je pravi uzrok ovog velikog požara, u kojem, na sreću, nije bilo stradalih, s obzirom na to da je škola u neposrednoj blizini, utvrdiće intezivna istraga, koja je u toku.

Autor: Danas

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.