Još jedan minimalan poraz rukometaša Radničkog 1964

Izvor: KGsport.info, 04.Mar.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan minimalan poraz rukometaša Radničkog 1964

Rukometaši Radničkog 1964 nisu imali sreće ni na drugom uzastopnom gostovanju na startu prolećne polusezone u Super B ligi Srbije. Nakon minimalnog poraza u Beloj Palanki prošlog vikenda, Kragujevčani su večeras tesno poraženi u Leskovcu od domaće Dubočice u okviru 13. kola sa 23:24 (16:13).
Predvođeni novim trenerom Aleksandrom Radosavljevićem, rukometaši Radničkog 1964 su pružili i više nego dostojan >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << otpor neugodnom domaćinu, ali im je u presudnim trenucima falilo malo sreće i koncentracije da izbegnu poraz na ovom gostovanju.
Leskovčani su od početka meča održavali rezultatsku prednost, koja se kretala u opsegu od jednog do dva gola, ali su Kragujevčani u poslednjih deset minuta prvog dela susreta uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist i na odmor odu sa suficitom od tri gola – 16:13.
Držali su Šumadinci vođstvo u svojim rukama sve do 47. minuta, kada je domaćin ponovo poveo i tu prednost od jednog gola uspeo je da sačuva do kraja utakmice. Kragujevčani imaju razloga da žale, pošto Stefan Stanojev u poslednjim trenucima susreta nije uspeo da realizuje sedmerac i tako svom timu obezbedi makar bod sa ovog gostovanja.
U redovima domaćina najefikasniji su bili Marinković sa 7 i Radivojević sa 6 pogodaka, dok su na drugoj strani prednjačili Radenović sa 6, odnosno Stanojev i Janićijević sa po 4 postignuta gola.
Nakon ovog poraza Radnički 1964 je pao na sedmu poziciju sa 13 osvojenih bodova, a u narednom kolu ugostiće ekipu Planinke Prolom vode.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Napeta i neizvesna pobeda leskovačkih rukometaraša na domaćem terenu

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2018

Pred oko 550 gledalaca u leskovačkoj Hali sportova domaća „Dubočica 54“ je u veoma neizvesnoj rukometnoj utakmici uspela da sa poenom razlike (24:23) savlada gostujući rukometni tim iz Kragujevca „Radnički 1964“...Domaćin je nervozno otvorio utakmicu na startu prolećnog dela prvenstva...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.