Još 176 novozaraženih u Jablaničkom okrugu, pad broja obolelih u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2021, 12:43

Još 176 novozaraženih u Jablaničkom okrugu, pad broja obolelih u Leskovcu

Prema poslednjem izveštaju leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, od 614 testiranih osoba iz Jablaničkog okruga, njih 176 je dobilo pozitivan nalaz. Broj novoobolelih u odnosu na juče smanjio se u Leskovcu, gde je inficirano 98 osoba.

Na drugom mestu po broju novozaraženih i dalje je Vlasotince, gde je potvrđen još 41 slučaj, a zatim slede Lebane sa 15, Bojnik sa 13, Medveđa sa 8 i Crna Trava gde je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osoba pozitivna.

Među zaraženima su 62 zaposlena lica, 47 nezaposlenih, 45 penzionera, 18 učenika, 2 studenta i 2 deteta - saopštavaju iz Zavoda.

Trenutno se čekaju rezultati 48 testova rađenih širom Jablaničkog okruga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 176 novozaraženih

Izvor: B92, 08.Okt.2021

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 176 novih slučajeva zaraze virusom korona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.