Još 17 novozaraženih koronom u Nišu, 15 u Jablaničkom i 7 u Pčinjskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Maj.2021, 10:58

Još 17 novozaraženih koronom u Nišu, 15 u Jablaničkom i 7 u Pčinjskom okrugu

Prema poslednjem izveštaju niškog Doma zdravlja, prethodnog dana je na kovid testiran 241 pacijent i 17 njih je bilo pozitivno na virus, a novi podaci Zavoda za javno zdravlje Leskovac pokazuju da je u Jablaničkom okrugu najveći broj zaraženih iz Vlasotinca - njih 7, dok su u Vranju novoobolele tri osobe.

Prethodnog dana se u kovid ambulante Doma zdravlja u Nišu na pregled javilo 395 ljudi.

Od ovog broja 105 njih javilo se prvi put sa simptomima koji mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ukazivati na kovid infekciju, dok je 290 obavilo kontrolni pregled. – navode iz Doma zdravlja.

U poslednja 24 sata, prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, rezultati pokazuju da su među novoobolelima samo 7 pacijenata iz Vlasotinca, 5 iz Leskovca i po jedna osoba iz Lebana, Bojnika i Medveđe.

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 218 uzoraka iz Pčinjskog okruga 7 je pozitivnih na kovid - po tri osobe iz Vranja i Vladičinog Hana i jedan pacijent iz Surdulice.

U kovid ambulanti ATD u Vranju juče je obavljeno 87 pregleda, a broj prvih je 31.

Na lečenju je 36 pacijenata u kovid bolnicama ZC Vranje, a od tog broja 30 je pozitivno na koronavirus.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.