Još 101 osoba pozitivna na kovid u Nišu i 25 u Leskovcu, u Vranju na lečenju 106 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jan.2021, 13:43

Još 101 osoba pozitivna na kovid u Nišu i 25 u Leskovcu, u Vranju na lečenju 106 pacijenata

Prema poslednjem izveštaju niškog Doma zdravlja, prethodnog dana je na kovid testirano 287 pacijenata, a Iz Štaba u Vranju kažu da je od broja hospitalizovanih u tom gradu, 97 pozitivno na virus korona. Poslednji podaci Zavoda za javno zdravlje Leskovac pokazuju da su 32 osobe u Jablaničkom okrugu pozitivne na kovid, a u Pirotskom okrugu 14.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Trideset dve osobe pozitivne u Jablaničkom okrugu

Izvor: JUGpress.com, 09.Jan.2021

LESKOVAC..U poslednja 24 sata od 315 rezultata za Jablanički okrug, od toga za grad Leskovac 223, iz niških laboratorija, 32 rezultata su sa pozitivnim nalazom...Najviše, 25 osoba , je sa teritorije grada Leskovca, 4 osobe sa teritorije opstine Vlasotince,  1 osoba iz Lebana i 2 sa teritorije opstine...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.